Carestone

Wat is CareStone.nl

CareStone.nl is een platform van specialisten in de zorg- en vastgoedketen die met een gezamenlijke visie hun krachten bundelen en middels korte ketensamenwerking effectief zorg en vastgoed willen verbinden.

Voor wie werkt CareStone.nl?

CareStone.nl wil zorg en vastgoed effectief en efficiënt met elkaar verbinden. Hierbij werkt ze op transparante wijze voor verkopers van (zorg)vastgoed, zorgaanbieders, beleggers en lokale overheden.

Wat doet CareStone.nl?

Voor onze klanten verzorgen wij Quickscans en vastgoed strategieën, zijn wij (gedelegeerd) ontwikkelaar, verzorgen wij taxaties en waardebepalingen en ondersteunen wij bij de aan-en verkoop van uw vastgoed of belegging.

Partners

Carestone.nl is een platform dat met verschillende partijen samenwerkt om zorg en vastgoed met elkaar te verbinden. We werken samen met makelaars, bouwbedrijven, architecten en specialisten uit de zorg.

Nieuws

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van zorg en vastgoed? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief en houd onze website in de gaten.

Facts and figures

orem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip