Diensten

Diensten

Zorgwensonderzoek

Wilt u weten wat de behoefte in de markt is voor uw zorgvastgoed bij de eindgebruiker? Dan voeren we samen met ons netwerk marktonderzoek uit onder de doelgroep middels een online dialoog.  Hierbij halen we niet alleen antwoorden op maar kunnen consumenten ook anoniem meepraten over hun 9toekomstige) zorgwoning.   

 

Zorgvastgoedscan

Snel weten of uw plannen financieel en zorginhoudelijk haalbaar zijn voor zorgaanbieders of vastgoedinvesteerders? We kijken op basis van een aantal ratio’s of een pand of object past bij uw zorgexploitatie en of het als vastgoedbelegging de moeite waard is voor u of voor een belegger. Op basis van onze bevindingen weet u of (her)ontwikkelen, aankoop of aanhuur zinvol kan is en de moeite van het onderzoeken waard is.   

 

CareFonds

In het CareFonds brengen we ervaren zorg- en vastgoedondernemers bij elkaar die samen in zowel de zorgondernemer en het zorgvastgoed willen investeren. Door de unieke en transparante samenwerking ontstaat een goede balans tussen vastgoed en zorgexploitatie met een hoog rendement op de langer termijn. Proposities voor zorg en vastgoed worden door frequent door CareStone voorgelegd.