Partners

Makelaars

Gespecialiseerde NVM-Makelaars

CareStone.nl werkt landelijk met gerenommeerde NVM-makelaars samen die namens hun klanten panden plaatsen die in potentie geschikt zijn of geschikt gemaakt kunnen worden gemaakt voor verschillende vormen van zorg. Op het gebied van taxaties van zorgvastgoed werken wij intensief samen met Juko Schoonhoven RMT verbonden aan Schoonhoven Bedrijfsmakelaars.

Specialisten

 

Zorgexploitatie & Zorgvastgoed

StimuCare BV adviseert zorgaanbieders, gemeenten en vastgoedpartijen op het gebied van exploitatie van zorgconcepten, HKZ & WTZi. Tevens begeleidt StimuCare BV nieuwe zorginitiatieven binnen de zorg. Klik op onderstaand logo om naar de website te gaan.

 

   

Architecten

 

Thomas Rouw, architect

Het architectenbureau heeft expertise in huis voor projecten in diverse sectoren (o.a. zorg, wonen, kantoren, scholen en kinderopvang), van kleinschalig naar groot. Er wordt gewerkt aan zowel nieuwbouwopgave als aan renovaties. Daarnaast verrichten we voor projectontwikkeling haalbaarheidsstudies en analyses en adviseren we bij transformaties en herbestemmingen. Klik op onderstaand logo om rechtstreeks naar de website te gaan.