Gezocht

particulieren

Zoekt u als particulier voor u zelf of voor een familielid een zorglocatie in een bepaalt gebied maar kunt u die niet vinden of is er niets passend beschikbaar. Laat het ons weten. Wij berichten u zodra er iets beschikbaar is of we gaan actief voor u op zoek.

Meer weten?

zorgaanbieders

Indien u als zorgaanbieder zoekt naar specifieke huisvesting dan staan we u graag bij door het plaatsen van een anoniem zoekprofiel op de site. Tevens is het mogelijk een actieve zoekopdracht te plaatsen waarbij we actief op zoek gaan naar vastgoed dat aansluit bij uw wensen. Wilt u een zoekopdracht plaatsen of samen met ons actief op zoek naar uw nieuwe locatie neem dan contact met ons op.

Meer weten?

particuliere initiatieven

Indien u als particulier of een groep particulieren het initiatief wilt nemen om zelf zorg aan te gaan bieden of zelf een locatie wilt verwerven of ontwikkelen dan helpen we u graag met het zoeken van een locatie, ontwikkelaar, bouwer of soms zorgaanbieder.

Meer weten?

vastgoedpartijen

De zorgmarkt is een complexe en ondoorzichtige markt. Ondanks dat is het zeer interessante markt die tot 2040 een groeimarkt zal zijn (bron: ING) Omdat wij met onze partners alle facetten van de zorgmarkt kennen kunnen we u van dienst zijn bij het vinden van zorgvastgoed, het beoordelen van de zorgaanbieder als uw huurder.

Meer weten?

actieve zoekprofielen

gezocht: BELEGGER woonboerderij (RO)

Voor bestaande succesvolle zorgorganisatie zoeken wij een belegger voor het landelijk gelegen vastgoed. De huurder is een zorgaanbieder van ouderenzorg voor dementerende ouderen en heeft een gezonde exploitatie. Het landelijk gelegen vastgoed kent 15 wooneenheden en diverse gemeenschappelijke ruimten. Het vastgoed is gelegen op een groot stuk grond met mogelijkheden voor uitbouw. Het bruto aanvangsrendement ligt tussen 7% en 9%.

Zorgvorm
Ouderenzorg

Zoeker
eigenaren zorgorganisatie, tweede locatie

Locatie
Drenthe, nabij grote plaatsen

Object
Woonboerderij met woonhuis (begeleiders) en 15 eenheden. Meerder mogelijkheden op kavel voor uitbreiding

Bouw
Bestaande bouw, landelijk gelegen

Staat
Verbouwing/renovatie acceptabel

 

 

VERHUURDER Zorgwoning (RO) Friesland

Voor een oudere alleenstaande man zoeken wij een gelijkvloers appartement van minimaal 100 m2 nabij de volgende voorzieningen.

Zorgvorm
Residentiële Ouderenzorg  (RO)

Zoeker
Alleenstaande man zonder directe zorgbehoefte.

Locatie
Friesland nabij Beetsterzwaag

Object
Appartement met meerdere ouderen en gekoppeld aan zorgfaciliteiten.

Zorgverlening
Momenteel geen acute zorgbehoefte maar in de nabije toekomt wel..

 

ONTWIKKELAAR Woonzorglocatie (BW) Friesland

Voor een aantal 10-tal particulieren zoeken wij ten behoeve van hun familieleden een locatie, een ontwikkelaar van een woonzorglocatie in Friesland. De wens is om een locatie te vinden met zelfstandige wooneenheden voor 10 tot 15 (jongere) cliënten met een afwijking in het autistisch spectrum.

Zorgvorm
Begeleid Wonen  (BW)

Zoeker
Groep ouders ten behoeve van hun kinderen/familieleden

Locatie
Friesland nabij Drachten

Object
woonzorgobject met 24-uurszorg en ca. 12 tot 15 zelfstandige eenheden

Zorgverlening
Zorgverleing wordt geboerd door zorgaanbieder die bereid is huurcontract te tekenen