Dit zijn wij

Onze mensen

CareStone.nl werkt multidisciplinair met team dat is samengesteld vanuit haar vaste samenwerkingspartners. Op deze manier brengt ieder zijn of haar discipline en wordt de keten korter. De aangesloten NVM-makelaars plaatsen op eigen verzoek panden die zij namens de eigenaar verkopen.

 

Arthur Matien

Aan- & Verkoopsupport + Funding

Voor vragen over aan- of verkoopsupport, funding en business development kunt u contact opnemen met
Arthur Matien 

T. 0513-853623 / 06-22808022
E. arthur@carestone.nl 

Willem Stuut

Zorgexploitatie

Voor vragen over de exploitatie van uw vastgoed kunt u contact opnemen met Willem Stuut, consultant zorgexploitatie van CareStone.nl

T. 0513-853623 / 06-29562762
E. info@carestone.nl

Juko Schoonhoven

Aan- & Verkoopsupport + Taxaties

Voor aan- en verkoop support, waardebepalingen en taxaties kunt u contact opnemen met zelfstandig NVM-Makelaar & Taxateur Juko Schoonhoven

T. 0513-853623 /
E. juko@carestone.nl 

E. juko@schoonhoven.biz

Visie & Missie

CareStone.nl ziet een toenemende vraag naar zorg. Deze toenemende zorgvraag gecombineerd met steeds veranderende technologie, maatschappelijke veranderingen en het ingezette overheidsbeleid maken dat er andere vormen van zorg gevraagd gaan worden. Hieraan gekoppeld ontstaat ook een veranderende vraag naar zorgvastgoed en de bijbehorende financiering.

CareStone.nl wil graag een onafhankelijk verbindend element zijn tussen de aanbieders van zorg en vastgoed en hun financiers. Ze doet dit middels haar platform en het koppelen van kennis en netwerken van de aangesloten en deelnemende partijen.

Initiatiefnemers

CareStone.nl is een initiatief van Adviesbureau de Rijk BV, StimuCare BV,