Residentieel Wonen, Drunen

Vraagprijs op aanvraag bij makelaar

De meest kansrijke zorgexploitatie voor dit pand is Residentiële Ouderenzorg (RO) met een bijbehorende Zorg-eXploitatie-Huur (ZX-Huur)*.

Unieke zorgaspecten

Dit pand is het meest geschikt voor kleinschalige ouderenzorg met een residentiële uitstraling. Zorgexploitatie met beperkte verbouwing en toevoeging van extra servicecomponenten biedt goede mogelijkheden. Door de kleinschaligheid classificeren wij dit object met 3 CareStars.

Zorgexploitatie

Deze woning is het meest geschikt voor kleinschalige ouderenzorg met een residentieel karakter. Het pand biedt een zorgaanbieder naast de zorg- en huisvestingscomponent goede mogelijkheden voor een hoog serviceniveau. Het pand biedt de mogelijkheid om 8 tot 10 eenheden te creëren en is dus geschikt voor kleinschalige opvang.  Mede hierdoor classificeren wij dit pand met 3 CareStars.

 

 

 

Informatie van de aanbieder

Deze pand wordt verkocht door de makelaar van de opdrachtgever. Voor meer informatie over een bezichtiging of de verkoop kunt u rechtstreeks contact opnemen met de verkopende makelaar.

Voor aanvullende vragen over zorgexploitatie in relatie tot dit pand of andere (zorg)huisvestingsvragen kunt u contat opnemen met CareStone.nl

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Benieuwd wat er speelt in ons vakgebied? Meld u aan op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van het laatste aanbod!