Zorgrecreatie, Wijlre

Vraagprijs op aanvraag bij makelaar

De meest kansrijke zorgexploitatie voor dit pand is Zorgrecreatie (ZR) met een bijbehorende Zorg-eXploitatie-Huur (ZX-Huur)*.

Unieke zorgaspecten

Deze woning is het meest geschikt voor (Lichte) gehandicaptenzorg (GHZ) in combinatie met een zorgboerderijfunctie. In dit geval zou voor dezelfde doelgroep iets met zorgrecreatie gedaan kunnen worden. Het pand biedt een zorgaanbieder naast de zorg- en huisvestingscomponent goede mogelijkheden voor een hoog serviceniveau.

Zorgexploitatie

Deze woning is het meest geschikt voor Zorgrecreatie (ZR). Het pand biedt een zorgaanbieder naast de zorg- en huisvestingscomponent goede mogelijkheden voor een hoog serviceniveau. Een combinatie met revalidatiezorg is eveneens goed mogelijk. Op basis van de bovenstaande gegevens classificeren we dit object met 3 CareStars. De ZX- huur is sterk afhankelijk van de specifieke zorgexploitatie.

Informatie van de aanbieder

Dit pand wordt verkocht door de makelaar van de opdrachtgever. Voor meer informatie over een bezichtiging of de verkoop kunt u rechtstreeks contact opnemen met de verkopende makelaar.

Voor aanvullende vragen over zorgexploitatie in relatie tot dit pand of andere (zorg)huisvestingsvragen kunt u contat opnemen met CareStone.nl

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Benieuwd wat er speelt in ons vakgebied? Meld u aan op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van het laatste aanbod!